Am ajuns La Braşov cu bine dar şi cu o întârziere de o oră după cum vă spuneam în articolul precedent.

Au trecut 5 zile de când nu v-am mai spus nimic. Motivul e că nu am prea avut timp şi nici starea necesară, astăzi cum e zi liberă m-am apucat să scriu acest articol.

Bun, de pe tren nu vă pot povesti prea multe, cert e că nu m-am pus să dorm deloc de teamă că nu mă voi trezit la Braşov şi cine ştie pe unde aş fi ajuns. S-a mişcat destul de încet trenul, drept dovadă şi întârzierea de 1 oră.

Pe la 10:30 cu chiu, cu vai am ajuns în gara din Braşov. Cu o poftă intensă de o cafea şi o țigară bineînțeles. Înainte de asta am căutat un loc de depozitare bagaje şi spre bucuria mea chiar am găsit. Am lăsat bagajul acolo mi s-a dat un tichet şi mi s-a spus să mă prezint cu acel tichet după bagaj.

Odată scăpat de bagaj am mers la un tonomat de cafea să îmi iau o cafea. Şi cum nu era tocmai ziua mea norocoasă am dat de unul ce nu mi-a dat pahar. Nu-i nimic, mergem la altul, am găsit chiar de nesscafe care e cafeaua mea preferată. Surpriză aparatul avea 1 leu credit, fericit că mi-am scos pierderea de la celălalt aparat selectez cafeaua mea preferată. Dar ce credeți am parte de o altă surpriză, pe ecran mi se afișează: “Selecție indisponibilă”. Era prea frumos să pot bea şi eu o cafea, aleg altă cafea, la fel acelaşi mesaj, aleg alta care era 1.50 lei asta era funcțională, bun hai că mai bag 50 de bani şi mă caut de mărunt, bag o monedă de 10 bani, nu-mi înregistrează creditul şi rămâne blocată acolo, atunci m-au luat nervii, îmi venea să iau aparatele la pumni şi picioare dar am încercat să fiu calm şi am mers la un alt aparat de cafea.

În sfârşit găsisem unul funcțional. Am luat cafeluța, am ieşit din gară şi m-am oprit să fumez o țigară şi să beau cafeaua liniştit.

Am terminat cafeluța şi țigara şi am pornit în căutarea unui cadou simbolic, a unui xerox şi a unei papetării pentru că mai aveam câte ceva de rezolvat. Între timp am fost sunat de la companie să mă întrebe dacă am ajuns și să îmi spună că pe la 12 şi un pic vom pleca din gara Brașov.

Perfect, exact ce-mi trebuia un pic de timp în plus. Am găsit chiar aproape de gară un Mall. Am intrat m-am plimbat pe la toate etajele, majoritatea magazinelor erau de haine, încălțăminte, jucării de copii şi alte chestii ce nu mă interesau. Am găsit ceva jos dar erau prea scumpe, în idee mă uitam după ceva rame de fotografii.

Bineînțeles că am pierdut aproape 1 oră în acel Mall. Ok, am zis că mă apuc să caut alte magazine, în prima fază am găsit un xerox, am rezolvat cu copia de buletin. Am mers mai departe, am găsit un magazin mare chinezesc cu etaj, acolo am găsit și o ramă foto pe care am cumpărat-o dar mi-am luat și un tricou ce mi-a plăcut. Am luat și o plăsuță de cadouri perfectă pentru acea ramă, mai aveam de căutat o papetărie sau un magazin de unde să iau un caiet.

Chiar lângă acel magazin chinezesc era un supermarket m-am băgat acolo, am cumpărat şi caietul și în sfârşit luasem tot ce trebuia, era ceasul undeva la 11:56 dar eram aproape de gară, imediat am fost sunat din nou să mi se spună că au ajuns și pot veni în gară.

M-am încadrat perfect, am ajuns şi în gară unde m-am întâlnit cu Diana, o tipă foarte de treabă dar şi cu două colege şi doi colegi. Am făcut cunoştință cu ei, am încărcat bagajele, și am pornit la drum înspre pensiune.

Voi continua cu un alt articol cu povestea odată ajuns la pensiune deoarece va ieși mult prea mare articolul, oricum cred că v-am obosit cu atâtea detalii inutile.

Am publicat și continuarea, o puteți citi aici: Continuarea de la Brașov

V-am salutat, numai bine!

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm introduceţi comentariul dvs.!
Vă rugăm introduceţi numele dvs. aici