Am găsit recent o alternativă Adsense pe care aș vrea să o împărtășesc cu voi

Cred că majoritatea dintre voi știți ce înseamna Google Adsense și cu ce se ocupă, pentru cei care nu știu am să vă spun eu. Este o rețea de publicitate pentru Webmasteri, adică deținătorii de site-uri. Odată înregistrați pe site puteți adăuga cu ajutorul unui cod javascript + html reclame pe site-ul dvs. Prin aceste reclame sunteți plătit dacă vizitatorii site-ului vostru intră pe reclame bineînțeles.

Ei bine majoritatea cred că ați încercat această rețea și știți foarte bine cât de ușor ești scos din rețea și banat. Pentru asta am făcut acest articol ca o alternativă la Google Adsense.

Este vorba despre MediaVenus, site-ul arată destul de bine. Sunt aprobate destul de rapid majoritatea site-urilor, cel puți eu cu acest blog am primit destul de rapid aprobare cu toate că citisem pe un forum că ai nevoie de un minim de 500 de vizitatori. Eu unul deocamdată nu am ajuns la acest prag dar am fost totuși acceptat.

De plătit să știți că plătește peste media altor site-uri asemănătoare precum AdNow sau Exoclick nu vă pot spune exact deoarece nu am prea primit click-uri pe reclame eventual am să revin cu un nou review despre acest site după prima plată.

Ai posibilitatea de a bana anumite cuvinte cheie, adrese url sau chiar reclame care nu-ți plac, poți chiar seta costul minim pentru click pe care vrei să îl primești. Astfel îți vor fi afișate doar acele reclame care plătesc minimul stabilit de tine.

Modul de creare al widget-ului de reclame este interesant și el. Ai o multitudine de opțiuni personalizabile chiar cu opțiuni unice față de alte site-uri pe această nisă. Odată creat acel widget, introduci codul în sursa paginii și pe urmă îl poți modifica cum vrei și personaliza. Fără să fi nevoit să reintroduci noua versiune de cod dupa personalizare, se păstrează același cod.

Singura problema pe care am observato eu pănă în prezent e că mi se afișează reclame în altă limba, am deschis și un tichet în acest sens dar am primit un raspuns că suportul în limba română se acordă doar pe Skype la un anumit id, într-un interval orar stabilit. Acesta ar fi singurul dezavantaj. Dar urmează să iau legătura cu un consultant de al lor să văd ce se poate face în acest sens.

Plățile se pot retrage prin următoarele metode:

  • WebMoney
  • Paxum
  • PayPal
  • Capitalist
  • CreditCard
  • Wire Transfer
  • Epayments

Plățile sunt efectuate o dată pe săptămână de luni până joi, pentru săptămâna precedentă.
Pragul minim de plată 15 $.
Pragul minim de plata pentru transfer bancar 500 $.

Acestea fiind spuse vă puteți înregistra și încerca această rețea de publicitate pentru webmasteri de pe următorul link: MediaVenus

Aștept comentarii referitoare la această rețea după ce ați probat-o.

Vă salută Grozavul! 😉

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm introduceţi comentariul dvs.!
Vă rugăm introduceţi numele dvs. aici