Ascultă muzică de pe YouTube cu ecranul oprit pe telefonul mobil cu această Aplicație
O alternativă foarte bună pentru YouTube în varianta mobilă mai ales când vrei să asculți muzică de pe YouTube fără să vizionezi videoclipul, chiar cu ecranul blocat la telefon.

Este o aplicație pe care eu o căutam de foarte mult timp și în sfârșit am reușit să o instalez și să o testez. Pe lângă faptul că îți oferă posibilitatea de a asculta muzică cu ecranul telefonului mobil oprit îți oferă și o claritate audio mult mai bună decât YouTube și totodată cred că are și sunetul mai puternic.

Cu această aplicație vom avea următoarele beneficii, mai exact vom trece peste limitările de la YouTube:

  1. Putem asculta muzică cu ecranul oprit
  2. Putem viziona video în format 4K pe mobil
  3. Putem descărca muzică de pe YouTube
  4. Putem descărca videoclipuri de pe YouTube
  5. Putem viziona videoclipuri de pe YouTube în fereastră Pop-Up

Aplicația se numește NewPipe și este cea mai bună alternativă YouTube

Deoarece aplicația YouTube nu ne permite să facem nimic din ce am enumerat mai sus s-a creat această aplicație NewPipe care dorește să ofere aceste facilități utilizatorilor.
Încă un avantaj pe care îl oferă aplicația NewPipe și despre care nu v-am spus este că rulează foarte rapid, chiar și pe telefoane mai vechi.
Am testat această aplicație pe un telefon cu Procesor 1 GHz Dual-core și 1 GB RAM cu Android 4.1.2 și vă pot garanta că rulează impecabil.

Ascultă muzică de pe YouTube cu ecranul OPRIT

NewPipe - Android
NewPipe – Alternativă YouTube

Odată instalată această aplicație NewPipe îți garantez că nu vei mai renunța la ea! În schimb foarte probabil vei renunța la versiunea Oficiala de la YouTube.

Lăsați vă rog un comentariu dacă cu această aplicație NewPipe se aude muzica mai bine decât pe aplicația oficială YouTube

Download NewPipe via MEGA sau descărcați de pe F-Droid -> Download NewPipe via F-Droid (atenție, apăsați Download APK)

Important!
Odată descărcată această aplicație pentru a o putea instala va trebuii să aveți activată opțiunea cu Surse necunoscute (Permite instalarea aplicațiilor și de pe surse care diferă de magazinul Play). Pentru a o activa intrați în Meniu -> Setări -> Securitate. Aplicația nu se găsește pe Magazin Play mai mult ca sigur pentru că nu a fost acceptată sau a fost interzisă după publicare. Dar o puteți instala fără nicio grijă deoarece înainte de instalare aveți opțiunea de scanare și instalare. Ceea ce înseamnă că aplicația va fi scanată înainte de instalare. Dezactivați această opțiune după instalarea aplicației pentru o securitate bună a telefonului dvs.

Ascultă muzică de pe YouTube cu ecranul oprit pe mobil (Aplicație NewPipe)

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm introduceţi comentariul dvs.!
Vă rugăm introduceţi numele dvs. aici