Vă recomand cu încredere să înlocuiți versiunea clasică de Messenger de pe Android cu Messenger Lite. Este o versiune mult mai simplă a Messenger de la Facebook.

Este foarte utilă pentru cei care încă mai au telefoane mai vechi, datorită faptului că ocupă foarte puțin spațiu (5,54 Mb) și rulează foarte rapid neavând nevoie de multe resurse pentru o rulare optimă. Funcționează inclusiv pe telefoane cu Android 2.3 (Gingerbread).

Se instalează foarte rapid. Salvezi date mobile, se încarcă rapid, rulează eficient și utilizează mai puține date mobile. Lucrează peste tot. Contactați cu ușurință persoane atunci când vă aflați într-o zonă cu conexiune la internet lentă sau instabilă.

Echipa de dezvoltatori de la Facebook a actualizat recent (11 octombrie 2017) această versiune de Messenger Lite, odată cu această actualizare au fost aduse câteva funcții ce nu le avea în trecut. Dacă în trecut nu foloseați această versiune tocmai din acest motiv, acum aveți aproape toate motivele să o faceți. Și spun aproape pentru că lipsește funcția de apeluri video.

Ce puteți face mai exact cu Messenger Lite:

  • Contacta pe oricine de pe Messenger, Facebook sau Facebook Lite.
  • Afla când oamenii sunt activi și disponibili pentru chat.
  • Discuta cu oamenii pe privat sau în grupuri
  • Trimite fotografii, videoclipuri și link-uri sau să vă exprimați cu stickere și emoji.
  • Face apeluri audio gratuit prin Wi-Fi (în caz contrar se aplică tarife standard de date). Vorbiți atâta timp cât doriți, chiar și cu persoane din alte țări!

Cu alte cuvinte, Messenger Lite este aproape cum era Messenger în urmă cu câțiva ani. Ce îl avantajează foarte mult este dimensiunea mică pe care o are și faptul că rulează foarte rapid. Merită încercat, credeți-mă! Îl găsiți în Magazin Play cu denumirea Messenger Lite: Free Calls & Messages pentru iOS nu a fost deocamdată lansată o astfel de versiune.

Am atașat mai jos și câteva capturi de ecran cu aplicația.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm introduceţi comentariul dvs.!
Vă rugăm introduceţi numele dvs. aici